Перевезення швидкопсувних харчових продуктів


Перевезення швидкопсувних харчових продуктів, фото 1

До швидкопсувних відносять продукти, що вимагають постійної підтримки температурного режиму і вологи для збереження своїх первинних якостей. Переважно, це продукти тваринного і рослинного походження, включаючи живі насіння і рослини. Перевезення швидкопсувних вантажів ведеться в злегка охолодженому або замороженому стані, необхідному для зниження інтенсивності протікання біохімічних процесів.

Основний тип транспорту — хладотранспорт. Для харчових продуктів використовується спеціально створений ланцюг безперервного охолодження, який включає в себе мережу стаціонарних складських холодильників, а також мобільну мережу хладотранспортних засобів залізничного, автомобільного, авіа-і водного транспорту.

Вимоги до перевезення швидкопсувних харчових вантажів залізничним і автомобільним транспортом приблизно однакові.


Перевезення швидкопсувних харчових продуктів, фото 2

Основні вимоги до перевезення швидкопсувних вантажів:

Винятки можуть становити свіжі овочі і фрукти в сезон збору. Такий вантаж може провозитися з використанням добре провітрюваного неспеціалізованого транспорту, за умови, що термін транспортування не перевищуватиме 6 годин з моменту завантаження.

Выбор Украины 2016
Контактна інформація

04074 Київ, вул. Лугова, 9, 2 поверх
тел.: (+380 44) 490 7725
факс: (+380 44) 490 2155
e-mail:
mumuaki-1@mumnet.com

mumuaki-2@mumnet.com

Запит ставки

М&М Мілітцер і Мюнх Україна ГмбХ
04074 Київ, вул. Лугова, 9, 2 поверх, тел.: (+380 44) 490 7725
e-mail mumuaki-2@mumnet.com